Marion, regio Brugge

Wij mochten eind 2017 het huisje van Marion bouwen met Tiny House Belgium. Als onderdeel van haar professionele activiteiten heeft ze er voor gekozen haar passie voor Tiny Houses ook met anderen te delen en haar deuren open te stellen voor bezoekers. Ben je nieuwsgierig naar het leven in een Tiny House? Maak dan zeker een afspraak met Marion zodat ze haar ervaringen met jou kan delen

Contact: https://bronmarion.home.blog/

Sieglinde, regio Brugge

Breng al je nieuwsgierigheid mee naar Damme en vraag me alles wat je maar wil weten over het leven in een Tiny House. Trek alle kasten en deuren open. Ik neem geen blad voor de mond en help je ontdekken of leven in een Tiny house ook iets voor jou kan zijn.

Een uurtje op bezoek komen kost €40. Wie een huisje laat bouwen bij Tiny House Belgium, kan dat bedrag recupereren.
Maak hieronder een afspraak, dan zien we elkaar gauw!

Contact: https://www.lindeland.be/bezoek-het-tiny-house-van-sieglinde/

Brenda en Axel, regio Lier

Wat voelt het toch fijn om in zo een klein huisje te zijn en midden in het groen! Het leven in onze tiny bevalt ons zo goed dat we anderen graag mee willen inspireren voor het (laten) bouwen van zo een eigen stekje. We nodigen je
dan graag ook uit op de thee in onze Tiny en om eens te komen snuffelen in ons badkamertje, slaapplekje en keukentje. Of je kan jezelf eens lekker komen verwarmen aan onze rocket stove als het wat frisjes is.

Contact: brenda.fabre@hotmail.com of op 0485477971.

BNB Support, regio De Haan

Wil je naast een bezoek brengen aan een Tiny House er ook zelf eentje uitproberen? BNB Support maakt het mogelijk om in 2 huisjes van onze klanten te overnachten op een prachtige locatie op wandelafstand van het strand van De Haan.

Contact: https://tinyretreats.guestybookings.com/