Een afspraak maken bij Tiny House Belgium? (40 euro/u incl BTW)

Tiny House Belgium is een kleine éénmanszaak. Wekelijks krijg ik echter tientallen verzoeken van geïnteresseerden die op bezoek willen komen. Het is helaas praktisch niet haalbaar om iedereen gratis te ontvangen. Omdat ook ik rond moet komen op het einde van de maand zou ik genoodzaakt zijn om de verloren tijd door te rekenen aan mijn concrete klanten. Aangezien het niet de bedoeling kan zijn dat concrete klanten opdraaien voor deze vrijblijvende bezoeken ben ik genoodzaakt om hier een vergoeding voor te vragen.

 

Deze kostprijs bedraagt 40 euro/u (incl BTW), de prijs die een schrijnwerker in onderaanneming kost het uur dat ik verlies aan de afspraak. Wanneer het tot een concreet project komt worden deze consultancy kosten afgetrokken van de totaalsom. Het is voor concreet geïnteresseerden dus slechts een voorschot en geen kost!

Ervaar een Tiny House

Het is naast een bezoek bij het atelier van Tiny House Belgium ook altijd mogelijk een bezoek te brengen aan klanten die in een Tiny House wonen. Ontdek zo hoe het daadwerkelijk is om in een Tiny House te wonen en wat hier allemaal bij komt kijken. Ook kosten die hiermee gepaard gaan worden afgetrokken van de totaalsom wanneer het tot een concrete aankoop komt. Meer informatie vind je op de pagina 'Bezoek een Tiny House'

  • Facebook - Black Circle

Telefoon

0491 36 79 53

Email

info@tinyhousebelgium.be

Openingsuren

Uitsluitend op afspraak

Tip

Neem eens een kijkje op onze pagina Frequently Asked Questions (FAQ) alvorens contact op te nemen

Bericht ontvangen!