Een afspraak maken? (40 euro/u incl BTW)

Tiny House Belgium is een kleine éénmanszaak. Wekelijk krijg ik echter tientallen verzoeken van geïnteresseerden die op bezoek willen komen. Het is helaas praktisch niet haalbaar om iedereen gratis te ontvangen. Omdat ook ik rond moet komen op het einde van de maand zou ik genoodzaakt zijn om de verloren tijd door te rekenen aan mijn concrete klanten. Aangezien het niet de bedoeling kan zijn dat concrete klanten opdraaien voor deze vrijblijvende bezoeken ben ik genoodzaakt om hier een vergoeding voor te vragen.

 

Deze kostprijs bedraagt 40 euro/u (incl BTW), de prijs die een schrijnwerker in onderaanneming kost het uur dat ik verlies aan de afspraak. Wanneer het tot een concreet project komt worden deze consultancy kosten afgetrokken van de totaalsom. Het is voor concreet geïnteresseerden dus slechts een voorschot en geen kost!

Evenementen

Om toch iedereen de kans te geven om op bezoek te komen zonder hoge kosten organiseer ik maandelijks een opendeurdag en lezing waarop het mogelijk is om vrijblijvend op bezoek te komen en vragen te stellen. Meer informatie hierover vind je bij 'evenementen en diensten'.

  • Facebook - Black Circle

Telefoon

Onbereikbaar wegens bouwverlof 

Email

info@tinyhousebelgium.be

Openingsuren

Uitsluitend op afspraak

Wij zijn in bouwverlof van

15 tot 31 juli 2020

 
 

Hoeveel kost een Tiny House?

Ontdek het hier!

Ontwerpen, bouwen, projectbegeleiding,... Ontdek  hier de mogelijkheden!

Heb je nog vragen?

Je vindt de antwoorden hier!