Een afspraak maken? (40 euro/u incl BTW)

Tiny House Belgium is een kleine éénmanszaak. Wekelijks krijg ik echter tientallen verzoeken van geïnteresseerden die op bezoek willen komen. Het is helaas praktisch niet haalbaar om iedereen gratis te ontvangen. Omdat ook ik rond moet komen op het einde van de maand zou ik genoodzaakt zijn om de verloren tijd door te rekenen aan mijn concrete klanten. Aangezien het niet de bedoeling kan zijn dat concrete klanten opdraaien voor deze vrijblijvende bezoeken ben ik genoodzaakt om hier een vergoeding voor te vragen.

 

Deze kostprijs bedraagt 40 euro/u (incl BTW), de prijs die een schrijnwerker in onderaanneming kost het uur dat ik verlies aan de afspraak. Wanneer het tot een concreet project komt worden deze consultancy kosten afgetrokken van de totaalsom. Het is voor concreet geïnteresseerden dus slechts een voorschot en geen kost!

Evenementen

Om toch iedereen de kans te geven om op bezoek te komen zonder hoge kosten organiseer ik maandelijks een opendeurdag en lezing waarop het mogelijk is om vrijblijvend op bezoek te komen en vragen te stellen. Omwille van COVID19 zijn wij helaas genoodzaakt om deze evenementen voorlopig te annuleren. Zodra er nieuwe data bekend zijn verschijnen deze op onze website.

Bezoek een Tiny House (bewoner) (40 euro/u incl BTW)

Wij mochten eind 2017 het huisje van Marion bouwen met Tiny House Belgium. Als onderdeel van haar professionele activiteiten heeft ze er voor gekozen haar passie voor Tiny Houses ook met anderen te delen en haar deuren open te stellen voor bezoekers. Ben je nieuwsgierig naar het leven in een Tiny House? Maak dan zeker een afspraak met Marion zodat ze haar ervaringen met jou kan delen. Ook de kosten van deze consultancy worden afgetrokken van de totaalsom bij de aankoop van een Tiny House bij Tiny House Belgium. Contact opnemen kan via Marion haar website: https://bronmarion.home.blog/

  • Facebook - Black Circle

Telefoon

Wij zijn momenteel even onbereikbaar tijdens het bouwverlof

Email

info@tinyhousebelgium.be

Openingsuren

Uitsluitend op afspraak

 
 

Hoeveel kost een Tiny House?

Ontdek het hier!

Ontwerpen, bouwen, projectbegeleiding,... Ontdek  hier de mogelijkheden!

Heb je nog vragen?

Je vindt de antwoorden hier!