LEZINGEN (20 euro/persoon (kinderen tot 14 jaar gratis))

Lezing: Een Tiny House. Ook voor mij?

Je bent helemaal gecharmeerd van Tiny Houses. Die prachtige huisjes op wielen. Je droomt er van om zelf in eentje te gaan wonen. Maar hoe haalbaar is het eigenlijk? En ben je wel het type mens dat zich in een heel klein huisje thuis kan voelen?  In deze presentatie krijg je een schat aan informatie over het wettelijke kader, het prijsplaatje,  materialen, afmetingen, de voor- en nadelen van het al dan niet aansluiten op nutsvoorzieningen, inspiratie voor het ontwerp en nog heel veel meer.  Thomas , één van onze bouwers, komt het je graag vertellen. Hij woont al 2 jaar met zijn vrouw en 2 kinderen in een tiny house. Uit  eerste hand kan hij je vertellen hoe het reilen en zeilen er in een tiny house aan toe gaat. Nadien heb je alle info in handen om je eigen tiny house te verwezenlijken. We maken achteraf graag tijd voor vragen.

De volgende ingeplande data:

Organiseer je zelf een evenement/lezing? Wij komen ook op verplaatsing!
Contacteer ons via
evenementen@tinyhousebelgium.be  voor meer informatie

Indien er nieuwe data voor lezingen bekend zijn worden die meteen toegevoegd aan de website. Daarnaast worden alle evenementen ook aangekondigd via onze Facebookpagina die dus als nieuwsbrief fungeert. Wees er snel bij wanneer er nieuwe evenementen online verschijnen want bij de inschrijvingen geldt: vol = vol. 

Op voorhand calculeren wij een percentage annulaties in. Een annulatie staat dus niet gelijk met nieuwe vrije plaatsen. Wij werken dus niet met wachtlijsten bij evenementen die reeds volboekt zijn. Hiervoor bellen of mailen heeft helaas geen zin.
Dankjewel voor jullie begrip.

Bezoek een bewoond Tiny House (40 euro/u) (momenteel onbeschikbaar)

Als je speelt met  het idee om in een tiny house te gaan wonen, komen er vast heel wat vragen bij je op. Is dit werkelijk iets voor mij? Hoe gaat het praktisch in zijn werk? Waar hou ik best rekening mee bij mijn ontwerp? Hoe voelt zo’n tiny house aan? Wat zijn de technische en wettelijke aspecten waar ik rekening mee moet houden?....
 

"Ik ben Anne en woon, samen met Thomas en onze 2 dochters (kleuter en baby), reeds meer dan 2 jaar in ons tiny house. We zijn dus echte ervaringsexperten. Je bent welkom om ons huis te bezoeken en al je vragen af te vuren. Ik help je graag verder op weg naar jouw droomhuis. Ik kan ook een handje toesteken bij het ontwerp en praktische tips geven over zaken die we al doende ondervonden. In de setting van ons huis ervaar je onmiddellijk hoe het is om in een tiny house te vertoeven en kan je al je ideeën toetsen. Het is heel fijn om te zien hoe elk huisje uniek is en helemaal afgestemd op de noden van de eigenaars.
 

Je kan van mijn diensten gebruik maken, ook als je je huis niet door Tiny House Belgium wil laten bouwen. Natuurlijk ken ik het bedrijf van binnenuit en verwijs je graag door voor alle technische details, structuurtekening, specifieke prijzen en planning. Als bedrijf hebben we al heel wat ervaring opgedaan met het bouwen van tiny houses. Zeg maar een schat aan ervaring. Elk nieuw huisje is steeds net dat tikkeltje beter dan het vorige.

                  

Hoeveel kost een Tiny House?

Ontdek het hier!

Ontwerpen, bouwen, projectbegeleiding,... Ontdek  hier de mogelijkheden!

Heb je nog vragen?

Je vindt de antwoorden hier!