za 22 feb. | Tiny House Belgium

Lezing Marjolein in 't klein

Als Tiny House pionier is Marjolein een ambassadeur voor de Tiny House movement in Nederland. Maar nu steekt ze ook de grens over en komt ze bij ons haar verhaal, kennis en ervaringen delen. 20% carpoolkorting met coupon 'carpool' Credits foto: Rianca Houthuijsen fotografie
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

22 feb. 2020 19:30 – 22:00
Tiny House Belgium, Dendermondesteenweg 895, Destelbergen, België

Over het evenement

Als Tiny House pionier is Marjolein een ambassadeur voor de Tiny House movement in Nederland. Het is haar missie om Nederland bekend te maken met de filosofie achter de beweging en het wonen in de duurzame kleine huisjes op meer plaatsen mogelijk te maken. Maar na Nederland is nu ook België aan de beurt en zo komt ze ook bij ons haar verhaal, kennis en ervaringen delen.

Vanaf februari 2015 is ze bezig geweest met het realiseren van haar eigen mobiele, bio-based en zelfvoorzienend Tiny House, waar ze sinds mei 2016 fulltime in woont. Op weg naar het verwezenlijken van die droom heeft ze Nederland kennis laten maken met de Tiny House movement en richtte ze stichting Tiny House Nederland op. Ook nu ze ‘Tiny’ woont blijft Marjolein haar verhaal doen in diverse media en schrijft ze over haar ervaringen in het blog ‘Marjolein in het klein’.

Voor en na de lezing wordt er een moment voorzien om rond te kijken in de Tiny Houses in het atelier van Tiny House Belgium.

Voor vragen over het evenement kun je terecht bij 'evenementen@tinyhousebelgium.be'

Je krijgt 20% korting indien je carpoolt.

Gebruik couponcode 'carpool' bij het uitvoeren van de betaling.

De couponcode werkt pas bij aankoop van minimum 2 tickets dus je dient de tickets van je medereizigers meteen mee te bestellen.

Betalen kan met een credit card of via Sofort.  Sofort is gebaseerd op het principe van een overschrijving. In tegenstelling tot een normale overschrijving hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. Sofort voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.  

Credits foto: Rianca Houthuijsen fotografie

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Lezing Marjolein in 't klein
    €20
    €20
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement